Siivouspalvelut

Vapaa-ajan asunnolla

Rentouttavin tapa aloittaa mökkikausi on saapua puhtaaseen, siivottuun vapaa-ajanasuntoon, ihailla pestyjä ikkunoita, raikasta saunaa ja talven jäljiltä puhtaaksi lakaistua terassia.

Asiakkainamme on jo suuri joukko lomalaisia, joille teemme kevätsiivouksen, mahdollisia viikkosiivouksia ja syksyn viimeisen siivouksen. Myös piha-alueita hoidamme sovittaessa. Asiakkaat ilmoittavat toiveistaan soittamalla, meilaamalla tai vaikkapa facebookissa. Olemme valmiita palvelemaan ja pyrimme täyttämään asiakkaiden toiveet parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvä paikallisten palvelujen tuntemuksemme auttaa kun tarvitset ammattilaisen apua eri aloilta.

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten parhaiten voisimme palvella juuri Sinun vapaa-ajanasuntosi puhtaanapidossa.

Muista myös että vapaa-ajanasunnon siivoustyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia!

Yritystiloissa

Tee bisnestä, me huolehdimme toimitiloistasi.

Siisti toimisto, hyvinvoivat viherkasvit, raikas tuoksu, hygieeniset saniteettitilat ovat yrityksesi käyntikortti. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit kiinnittävät näihin seikkoihin yllättävän paljon huomiota.

Tarvitsetpa sitten suursiivousta, näyteikkunoiden pesua, lattioiden vahausta, viikottaista ylläpitosiivousta tai yllättävää siistimistä, me hoidamme homman.

Varaa aika arviointikäynnille, käydään yhdessä läpi tarvittavat siivoustoimenpiteet, ja Sinulla on yksi huoli vähemmän!

Me osaamme hommamme.

Kotona

Teemme kotitalouksissa kaikkea siivousalaan kuuluvaa vuosien ammattitaidolla ja ripeydellä. Varaa aika niin tulemme arviointikäynnille.

Viikkosiivoukset, suursiivoukset, ikkunanpesu, lattioiden peruspesu ja vahaus, muuttosiivoukset… Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Tarvitseeko iäkäs omaisesi siivousapua?

Kuhmoisten Siivouspalvelut on hyväksytty Yksityisten Sosiaalipalveluiden tuottajaksi, joka mahdollistaa ALVittoman palvelun tarjoamisen iäkkäille asiakkaille. He hyödyntävät lisäksi kotitalousvähennyksen ALV-vähennyksen jäljelle jäävästä laskun osasta.

Varaamalla aika ja kertomalla millaista siivousapua tarvitset arkesi helpottamiseen voimme tehdä vastustamattoman tarjouksen.